Ladányi Péter

Ladányi Péter

Zenész

Köszönöm érdeklődésed

Ladányi Péter zenész vagyok. Nem kívánok magamról sokat írni, mivel a múlt sikereinél sokkal fontosabb számomra a jelen sikerei.

Mindig is zenésznek készültem, szüleim 8-éves koromban írattak zeneiskolába, hogy zenét tanuljak, klarinét és zongora szakra. Így 1973. szeptemberétől a zene lett az életcélom, majd a hivatásom. Zenésznek tanultam és jelenleg is egy hivatásos fúvós,  zenekarnak a tagja vagyok, ez a fő állásom.

Előadóművészi, „B” kategória vizsgával rendelkezem.

15 évesen kezdtem vendéglátó (rendezvény,) esküvői, zenekarokban zenélni. Ettől kezdve rendszeresen szinte minden hétvégén zenélek. Esküvő, bál, falunap, vagy valamilyen céges illetve családi, baráti összejövetelen mindig mentem zenélni. A zenekarokban való zenélés mellett 1988 körül kezdtem el különböző rendezvényeken, és vendéglátóhelyeken egyedül kísérőautomatikás szintetizátorral fellépni.

Több kisebb nagyobb 30-180 fős esküvőn, eljegyzésen, bálon, családi rendezvényen, (ballagón, születésnapon, névnapon, keresztelőn) játszottam már és szórakoztattam egyedül a vendégeket. Állandó helyeken rendszeresen is zenéltem, illetve zenélek. Gombán a “Gesztenyés”-ben minden héten egy alkalommal több, mint 7-éven át, majd közel két évig Üllőn a ”Boszorkány” étteremben zenéltem minden héten. 2006 novemberétől a Kis Tirol Fogadóban zenéltem közel két évig. Zenéléseim alkalmával 1988-tól olyan neves művészekkel, meghívott előadókkal volt szerencsém az elmúlt évtizedek alatt találkozni, megismerkedni és esetenként közreműködni a fellépéseiken, mint:

Csala Zsuzsa, Lorán Lenke, Oszvald Marika, Benkóczy Zoltán, Miller Zoltán, Csonka András, Korda György, Balázs Klári, Ullmann Mónika, Sasvári Sándor, Soltész Rezső, Poór Péter, Koos János, Bajor Imre, Pataki Attila, Auth Csilla, Szűcs Judit, Komár László, Südi Iringó, Zoltán Erika, Somló Tamás, Marió (Back Attila), Fiesta, Csocsesz (Kiss Attila), MC. Hawer & Tekknő, Románcok, Szolnoki Petivel és még sok-sok ismert előadó művésszel.

Jelenleg egyedül, vagy duó felállásban zenélek többnyire, de van hogy trióban kérnek fel.

Remélem bemutatkozásom és a honlapom tartalma elnyerte tetszésed, és megtisztelsz felkéréseddel.

Ha mégsem mellettem döntenél sok sikert kívánok közelgő rendezvényed megszervezéséhez.

És a mottóm:

Zene nélkül lehet élni, de minek….