Az emlékezetesen jó esküvő, lakodalom egyik fontos alapja a profi lakodalmas zenész, zenekar! 

Milyen egy jó zenész, zenekar?

Egy profi lakodalmas zenész, zenekar feladata, hogy kielégítse az ifjú pár és vendégeik zenei igényeit. A jó zenész, zenekar pontosan annyi szünetet tart, amennyit a hallgatóság igényel, hiszen a vendégek nem eshetnek ki a táncos hangulatukból. A jó “lakodalmas” zenész figyelve a hangulatra megfelelően, változatosan válogatja össze a  zeneszámokat, minden korosztály számára fenntartja az érdeklődést. Együtt tud dolgozni a többi szolgáltatóval, megbízható, alkalmazkodó, pontos.

Előfordult már párszor, az elmúlt években, hogy a hét közepén kapok megkeresést, ráérek-e a hétvégén, mivel a zeneszolgáltató az utolsó pillanatokban valami képtelen indokkal visszamondta a rendezvényt. Például ilyen, esetre gondolok a megbízhatóság alatt. Sajnos kevés esetben tudtam segíteni. Volt, hogy családi nyaralást kellet megszakítanom azért, hogy segítsek, vagy a ritka alkalmak egyike, hogy épp szabad volt a hétvége.  Ennél kellemetlenebb dolog egy esküvő előtt aligha történhet, mikor az ember amúgy is ideges sok dolog miatt.

Fontos, hogy maximálisan megbízható zenészt válaszunk lakodalmunk zeneszolgáltatására, és lehetőleg személyesen is találkozzunk, és írjunk szerződést a szolgáltatásról.

 

Élőzene – eksüvői zenész, esküvői zeneszolgáltatás – Ladányi Péter  zenész

profi lakodalmas zenész – mulatós zene  – lakodalmas zene – esküvői zenész – esküvői zenekar – lakodalmas zenekar – zenész

Zeneszolgáltatás Pestmegyében és környékén, illetve az ország bármely pontján.